«Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών» Παπασταύρου Γεώργιος & ΣΙΑ Ο.Ε.



Προφίλ

Ο Γεώργιος Παπασταύρου του Αντωνίου είναι η τρίτη γενιά στη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών». Ο παππούς Παπασταύρου Γεώργιος του Αντωνίου έτος γεννήσεως 1905 ξεκίνησε το 1924 με ένα εργαστήριο στο κέντρο των Γιαννιτσών στην οδό Χατζηδημητρίου 8 το οποίο είχε ως βάση την παραγωγή ταχίνι – σουσάμι –λουκούμι - σησαμέλαιο – καραμέλες – μαρμελάδες με εντελώς χειροποίητο τρόπο. Ήταν ευρύτερα γνωστός για την ποιότητα των προϊόντων που παρήγαγε.

Το εργαστήριο μας

cms-img
Ο πατέρας Παπασταύρου Αντώνιος του Γεωργίου έτος γεννήσεως 1934 συνέχισε τη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών» σε τοπικό επίπεδο στους νομούς Πέλλας – Κιλκίς - Ημαθίας – Θεσσαλονίκης, όπου διατήρησε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και γρήγορα αναπτύχθηκε βοηθούμενος από τον πατέρα του . Ειδικότερα συνδύασε την γνώση και την εμπειρία (του παππού και του πατέρα του) με κατάλληλα σύγχρονα μηχανήματα.